Корумпирани ченгета, жертви на брутални престъпления и шокиращи съдебни процеси по Crime+Investigation през март

Представям ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2024 по канал Crime+Investigation.

Корумпирани ченгета с Уил Мелър
От 17 март, всяка неделя, 22.15 ч.

Премиерният сериал „Корумпирани ченгета“, представен от британския актьор и водещ Уил Мелър, следва успеха на поредицата " Ченгета убийци“ - премиерата на канал Crime + Investigation с най-висок рейтинг през 2023 г.

„Корумпирани ченгета“ представя седем нови случая, за да разкрие убийци, измамници, мошеници, сексуални хищници и дилъри на наркотици в полицията. Уил Мелър се завръща със своя екип от експерти – пенсионирания главен инспектор Хауърд Гроувс и съдебния психолог Серена Симънс. Към тях се присъединява бившият главен детектив суперинтендант Сю Хил, която разследва тежки престъпления в продължение на повече от 30 години. Уил и екипът му от специалисти ще надникнат зад заглавията на вестниците и ще изследват
какво е накарало хората, на които гражданите би трябвало да имат доверие, да злоупотребят със своето служебно положение и с властта, дадена им от закона, толкова опустошително.
Дейвид Карик е един от най-активните сексуални престъпници във Великобритания за всички времена - поредицата му от изнасилвания, изтезания и унижения на жени продължава почти 20 години, докато той работи като полицай в Лондон… Полиция и линейки са повикани посред нощ за случай, обявен като тежка автомобилна катастрофа – младата жена на шофьорското място е с потресаващи наранявания по главата, а годеникът й - полицай Мартин Алекс Форшоу, е почти невредим… Полицейски патрул извършва проверка на колата на наркокуриер – ченгето, спряло колата, открива вътре чанта със стотици хиляди лири и я конфискува като облага от престъпна дейност, но вместо да арестува шофьора, полицаят го оставя да си тръгне…
Всички случаи, представени в поредицата „Корумпирани ченгета“ са осъдителни, но някои от тях са изключително шокиращи… (7x60)

Аз преживях престъпление
Сезон 2
От 18 март, всяка делнична вечер, 23.25 ч.

Поредицата „Аз преживях престъпление“, чийто водещ е многократно награждаваният репортер на ABC News Джио Бенитес, се завръща с втори сезон и с нови случаи, за да представи на зрителите преживяванията на хора, станали жертви на внезапно престъпление – от момента, в който атакуваните осъзнават за първи път опасността, до дълготрайните последствия от престъпленията. 
В сезон 2 ще видите как жена и трите й деца се измъкват от жесток похитител, моторист, обзет от ярост на пътя, прегазва жена, която снима регистрационната му табела, жена отблъсква сериен крадец с помощта на необичайно оръжие, а мъж, заподозрян в поредица от престъпления, взема заложница. Очаквайте и случаите, при които мъж се опитва да отвлече дете пред собствения му дом, лек пътен инцидент прераства в нападение по расистки подбуди, ветеран от войната защитава дома си и започва престрелка, въоръжен мъж слага внезапен край на венчавка, в приложение за спешно известяване родители гледат с ужас как децата им тийнейджъри са заплашени с оръжие…
С помощта на записи от престъпленията, направени от охранителни камери за видеонаблюдение и мобилни телефони, сериалът проследява ежедневния живот на хората, които са били изправени пред опасна ситуация и са били принудени да вземат бързо решение за това как да защитят себе си или своите семейства. Оцелелите се присъединяват съм Джио Бенитес, за да осмислят инцидентите и да им дадат гласност. Сезон 2 (12x30)

Камера в съда
От 18 март, всяка делнична вечер, 23.00 ч.

Поредицата "Камера в съда" е един поглед отблизо ад кулисите към някои от най-яростните, неконтролируеми и драматични моменти, уловени от камерите в съдебни зали в САЩ. 
Осигурен е безпрецедентен достъп до невероятни моменти от някои от най-известните съдебни процеси и от други ярки случаи от съдилища в цялата страна. 
Предполагаем педофил и подпалвач прави самоубийствен скок през перилата в съда, мъж, обвинен в предумишлено убийство, нанася удар с глава на собствения си адвокат, майка напада жената, откраднала бебето й, обвиняем обирджия постоянно се унася в сън по време на процеса, заподозрян в насилие на пътя напада пристава в съдебната зала, осъден за тройно убийство се бори със съдията по време на изслушването...
Независимо от това дали става въпрос за плашещи изблици, луди подсъдими, извънредни служебни действия или гневни съдии, "Камера в съда"  дава на зрителите изчерпателен поглед върху това как се развива цялото действие и държи зрителите в напрежение. 
Освен ексклузивни кадри, поредицата включва и интервюта със съдии, свидетели, странични наблюдатели и жертви, с които се разкрива и истината за престъпленията, които стоят зад уловените от камерите най-бурни и емоционални изблици и най-хаотични моменти от съдебните зали. Сезон 5 (11x30)

След първите 48 часа
Сезон 15
От 4 март, всяка делнична вечер, 22.15 ч.

Популярната телевизионна поредицата "Първите 48 часа" представя само началото. "След първите 48 часа" е сериал, който започва там, където свършва хитът "Първите 48 часа", като разказва цялата история на някои от най-потресаващите случаи на убийства от предхождащата го поредица. С подробни интервюта с ключови участници в разследването, сред които детективи, прокурори, адвокати, семейства на жертви, а понякога дори със самите извършители, "След първите 48 часа" представя цялата картина на разследванията на убийства - от престъплението до ареста и съдебния процес, а дори и след това. Чрез тези ексклузивни интервюта, а в някои случаи и чрез действителни кадри от съдебния процес, зрителите са въвлечени в драматично емоционално пътешествие и в крайна сметка научават какво трайно въздействие оказва едно убийство върху всички, свързани по един или друг начин с него. Сезон 15 (10x60)

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара