Оспорвана надпревара, много смях и обрати до последно в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“ - в петък от 20 ч. по bTV

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи очакват отборите в петък вечер от 20:00 ч. по bTV

Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели моменти и любопитни факти за родината обещава новият епизод на „Аз обичам България“ – утре вечер от 20 ч. по bTV.  В „епизода на изненадите“ отборите непрестанно ще се догонват един друг – играчите ще се сърдят, ще се изненадват, ще танцуват и ще се забавляват от сърце, докато в същото време и те, заедно със зрителите, ще научават нови и интересни факти за България. 

И двата отбора ще са изключително нахъсани и няма да се предават нито за миг по пътя към победата в опита си да спечелят най-българската награда в предаването досега – един чувал български картофи. А кой отбор ще си тръгне с него – този на Кедъра, зад който застават две прекрасни дами – водещата на „Dancing Stars“ Алекс Раева и писателката Цветелина Цветкова, или пък отбора на Кадиев в състав – актьорът Ники Станоев и рапърът Павел Николов – Pavell, ще стане ясно след броени часове.

С отлични познания по география ще блесне певицата  Алекс Раева, а дарбата й да рисува ще остави далеч зад себе си конкурентния „художник“ от другия отбор. Кедъра ще прояви набитото си око и ще разкрие „скрито оръжие“ в отбора на Сашо Кадиев в лицето на Ники Станоев, а в какво ще бъде „обвинен“ той, зрителите ще разберат утре вечер по bTV. Капитан Кадиев, от своя страна, ще отвърне на „атаката“ с куп шеги и нападки, а защо ще направи специално обръщение към майка си в знак на почит и уважение, ще стане ясно в новия епизод на „Аз обичам България“.

При всеки обрат в резултата на играта битката между отборите ще става все по-оспорвана, но и по-весела и разгорещена, а емоциите в студиото ще достигнат своя връх. Екзотични коктейли ще изненадат участниците в най-неочаквания момент, а музикалните загадки под съпровод на прекрасния бенд на предаването ще приканват участниците да „излязат на дансинга“. И въпреки че Кедъра често се шегува със себе си, че абсолютно отговаря на прякора си, то в петък вечер зрителите ще го видят в нова светлина и в не една и две танцувално-музикални импровизации. 

Кой отбор ще има „късмета“ да изкара „- 20“ точки от колелото на съдбата и ще обърне ли това за пореден път резултата, а и изхода от играта – гледайте в „Аз обичам България“ в петък от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара