Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата кулинарка Никол. Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация. 

Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко. Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела. 

Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация. В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър.  Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара