„Бригада Нов дом“ ще подари голямо кръщене на децата от многодетно семейство - тази събота от 20:00 ч. по bTV

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло реновиран в новия епизод 

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота (30 март) от 20:00 ч. ще срещне зрителите на bTV с още едно многодетно семейство – това на Цвети и Коце. Те са щастлива двойка, чиято любов е била наградена с осем деца. Шест от тях са три двойки близнаци, а често при семейството остава и синът на Коце от предишен брак, с който децата в къщата стават общо девет. Най-голямата сестра Емили е на 12 години и с удоволствие посвещава детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче, и в помощ на родителите си. 

Историята на многолюдното семейство ще развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата и ще ги накара да погледнат с друго око на израза „пълна къща“. Влизайки във веселия дом, който прилича на истинска детска градина, те ще осъзнаят колко трудно и отговорно е да се гледат толкова много деца. Майсторите ще направят всичко по силите си, за да обновят домът им и да улеснят, поне малко живота на децата и техните родители, и да осигурят лично пространство за всеки.

Наред с ремонта, екипът на „Бригада Нов дом“ ще направи изключителен сантиментален подарък на цялото семейство - красиво и шумно кръщене за седем от децата, които още не са кръстени. Техен кръстник ще стане кметът, който е дългогодишен приятел на семейството и също се включва от сърце в ремонта. Мария пък на своя глава ще се впусне в едно от най-големите приключения, които е имала досега – да гледа сама всичките деца цял един следобед, за да могат щастливите родители да се порадват на малко време заедно. 

„Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила“, ще признае с усмивка и умора тя в края на деня.

На финала на епизода, по традиция следва и най-сладката част – пристигането на семейството и „издаването на обекта“. Цвети и Коце ще бъдат силно развълнувани от пълната промяна на къщата си и ще благодарят от сърце на бригадата, а майката дори ще получи специална изненада, за която зрителите ще разберат в събота вечерта по bTV. 

„Когато видя тези искрени емоции в хората се чувствам добре. Значи, че сме си свършили работата, както трябва.“, гордо ще заяви Калин Евтимов преди бригадата да се запъти към следващия ремонт.

Не пропускайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара