Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“ - тази вечер от 20:00 ч. по bTV

Равностойна игра, ценна помощ от публиката и една точка разлика в резултата ще се окажат решаващи в пролетното издание на играта
Тази вечер в 20:00 ч. по bTV започва пролетният епизод на „Аз обичам България“, в който усмивките няма да слизат от лицата на участниците, капитаните ще влязат в остър спор помежду си, а една единствена точка ще се окаже решаваща и ще обърне крайния резултат в полза на един от отборите в оспорваната игра.

Тази вечер капитан Кадиев ще заложи на две прекрасни и „опасни“ дами в отбора си – шампионката по джудо, пътешественичка и актриса – Анелия Луцинова, и любимката на младите – попфолк певицата Десита. В отбор Кедър ще бъде не по-малко весело, музикално и забавно с комедийната актриса София Бобчева и музикантa и певец, свикнал винаги да побеждава – Рафи Бохосян.
В пролетния епизод водещата Александра Сърчаджиева е подготвила цял куп забавни, интересни и любопитни предизвикателства, свързани с родината, а наградата и този път ще е народна, свежа и съвсем „според сезона“ – разсад за пролетна, къдрава и готова да се разлисти маруля! 

И този път капитан Кадиев съвсем неусетно „ще намеси“ майка си в предаването, разказвайки забавна семейна история покрай отговора на един от въпросите, а от него съвсем ненадейно за зрителите ще стане ясно и кой е любимият коктейл на Соломон Паси. Певицата Десита, освен голяма красавица, ще се окаже и страхотна художничка, за разлика от „колегата по четка“ от противниковия отбор. За него Сашо ще коментира: „Еми, много е зле, но пък вие познавате!“ и ще добави още суперлативи по адрес на конкуренцията. 

Лют спор на тема „що е то честна игра и има ли тя почва у нас“ ще се развихри между капитаните Кадиев и Кедъра след една от игрите. Как ще приключи „сблъсъкът на титаните“ и защо Сашо ще получи прякора „стратегът от Кокаляне“ – зрителите ще разберат в новия епизод на „Аз обичам България“.

Доброто настроение, смехът, музиката и танците ще са на почит в пролетния епизод на телевизионната игра, посветена на всичко българско и родно, а защо капитаните ще благодарят на своите агитки след една от игрите, ще стане ясно след броени часове. 

Как една единствена точка може да обърне резултата в играта и в чия ползва ще е тя – гледайте в новия весел епизод на „Аз обичам България“ тази вечер от 20 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара