Гонзо уволнил двуцифрен брой служители на БФС за ден

Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо е освободил близо 20 служители от футболната централа, съобщава „Мач Телеграф“. Това се е случило в четвъртък, когато Гонзо е направил първите си по-сериозни промени във футболния съюз. Новият президент на БФС вече обяви, че ще извърши промени в ръководството. Първият ход бе да се освободят предишните вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов, които подобно на Борислав Михайлов не се радваха на одобрение от феновете.

„Мач Телеграф“ съобщава, че сред уволнените служители са и секретарките на бившите шефове Михайлов, Лечков и Костадинов. Тепърва се очаква да стане ясно кои ще бъдат новите ръководни кадри във футболния съюз.  Междувременно стана ясно, че Гонзо ще покани свой опонент и бивш директор в Левски да заеме един от най-високите постове в БФС.

Днес ще се проведе и първият официален двубой за националите на България след смяната на началството в БФС. Това ще е първо изпитание за Илиан Илиев и момчетата пред новият президент Георги Иванов – Гонзо. България излиза днес срещу Танзания в среща от FIFA Series 2024 в Азербайджан. Двубоят ще започне с първия съдийски сигнал на най-добрия местен рефер Алияр Агаев. Това ще се случи в 15:00 часа на стадион „Далга Арена“, който се намира на около 40 километра от Баку.

Източник: actualno.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара