Финалът на втори сезон на хитовия сериал на БНТ - "Вина" - тази неделя от 21:00 ч. по БНТ 1

Броени дни делят зрителите до развръзката във втория сезон на сериалa на Българската национална телевизия „Вина“ – последният епизод е тази неделя, 24 март, от 21:00 ч. по БНТ 1. В навечерието на финала „Вина 2“ достигна до 2 412 000 зрители (целева група възраст 4+) с излъчените до момента 11 епизода. Аудиторният дял на сезон 2 на хитовия сериал сред младите зрители (целева група възраст 18-34) е с 31% по-висок спрямо постигнатия от сезон 1. 

Сериалът „Вина“ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на съвременните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в епоха – Росица Бакева. Художник по костюмите е Мина Кайе. Изпълнителен продуцент на „Вина“ е Надежда Цветкова. 

Вижте интервюто с Виктор Божинов в „Още от деня“ тук

Звездите в сериала „Вина“ са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева, Живко Сираков, Роберт Янакиев, Михаил Милчев, Мая Бежанска, Милица Гладнишка, Биляна Петринска и др. Ролите в епоха се изпълняват от Александър Хаджиангелов, Изабела Иванова, Ева Данаилова, Велислав Павлов, Петър Дочев, Фани Коларова, Каталин Старейшинска.

Вижте интервюто с Ваня Николова и Параскева Джукелова в „100% будни“ тук

Марта или Елина – какъв ще бъде изборът на Филип? Часове преди финала в неделя – вижте какво ще разкрият Владимир Зомбори в ролята на Филип и Кристина Верославова в ролята на Марта в „Денят започва с Георги Любенов“. А в събота, 23 март, от 16:00 ч. по БНТ 1 не пропускайте да си припомните последните събития в сюжета с повторението на 11-и епизод.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Вина“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия

ГЛЕДАЙТЕ ФИНАЛА НА „ВИНА“, СЕЗОН 2 – ТАЗИ НЕДЕЛЯ ОТ 21:00 ПО БНТ 1

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара