Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”

Романтиката ще изиграе главна роля в новия епизод на най-позитивното любовно риалити в българския ефир - “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Жените във Вилата на любовта ще се чувстват като истински принцеси, докато любимите им се грижат за позитивния и зареждащ старт на техния нов ден.

Индивидуалното изпитание за мъжете тази седмица ще изисква памет, издръжливост и огромна доза галантност. Те ще трябва да подготвят и подредят перфектната закуска в леглото за своите половинки, докато дамите ги очакват в своите подвижни покои. Само пет от влюбените двойки ще успеят да спечелят своите залози, а всички останали ще трябва да се простят с не малка част от седмичните си бюджети във все по-разгарящата се борба за надмощие във временното класиране.

Кой какво си хапва, кой на кого ще дължи извинение и кой ще спи на някой от диваните във “Вилата на любовта”, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг”- тази вечер от 20:00 само и единствено по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара