Хороскоп за 25 март: Козирогът го очакват неуспехи в любовта

Хороскоп за 25 март: Козирогът го очакват неуспехи в любовта, вижте какво предстои в понеделник за останалите зодии.

Овен
Вие може да бъдете доста по-мърморещи от обикновеното по отношение на любимия човек, но това бързо отшумява. Днес се оживява общуването с роднините и приятелите на семейството.

Телец
Постарайте се да оправите отношенията си с всички, с които сте се скарали или сте в обтегнати отношения. През втората половина на деня са възможни леки скарвания с близките, макар че няма видими причини за това.

Близнаци
Любовните срещи са успешни. Днес ви е много лесно да стигнете до общо важно решение. Присъствието ви в обществото действа на хората успокояващо и може да се възцари нежност и любов.

Рак
Не е изключено днес да се почувствате щастливи. Взаимната привързаност и любов стоплят и успокояват душата ви. Възможно е, очаквайки много от живота, да възлагате на децата си по-големи надежди и те могат да ви подведат.

Лъв
Не са изключени проблеми с лица от противоположния пол. Изгодното предложение или видимият напредък в работата може да се окажат съмнителни. Разчитайте на помощта на околните.

Дева
Днес може да получите потвърждение за правилността на своя избор. Някои Деви успяват да поправят поразклатилото им се семейно положение.

Везни
Може и така да се случи, че именно днес да решите да направите отговорната крачка. Благоприятни са годежите и сключването на съглашения.

Скорпион
Възможно е мнозина да се окажат в трудната ситуация да избират между желанията и дълга. Вие доста нервничите и сте загрижени за своето здраве и затова може да сте капризни и резки с околните.

Стрелец
Постарайте се през втората половина на деня да не се натоварвате с работа и да не бързате. Отидете на гости, да пиете кафе, прекарайте вечерта с любимия си човек.

Козирог
Голяма е вероятността да не ви потръгне в любовта, което може да ви доведе до отчаяние и черна меланхолия. Възможно е днес да пожелаете да отложите някои проблеми за по-нататък.

Водолей
Мъжете-Водолеи могат да бъдат оригинални в мисленето си и интересни в събеседването с поклонниците на техния талант. Любопитството и острият ви любознателен ум ви принуждават да търсите достойни за вашия интелект събеседници.

Риби
Само единици от Рибите успяват да осъществят мечтите си, които не са ги напускали в течение на целия им живот. Днес децата може да станат ваши съмишленици и да ви подкрепят в сложна ситуация, на което вие малко сте разчитали.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара