Тодор Батков призна: Помагахме на Гонзо да си завърши образованието

Тодор Батков призна, че е помагал на Гонзо да вземе диплома. Бившият собственик на Левски разкри, че клубът е застанал зад гърба на новия президент на БФС Георги Иванов в борбата му с образованието.

Бантоков категорично отрече информацията, че Гонзо нямал образование

„Глупост е, че няма образование. Има, даже сме помагали да го вземе, защото той дойде от Пловдив с осми клас (б.р. – преминава от Локо Пд в Левски през лятото на 1997 г.). Сега ми каза, че упорито учи английски. Звънна ми в деня след конгреса, честитих му. Започна с „шефе“. Спрях го, вече не съм шеф. Трябва да се даде шанс на Гонзо. Стига с този хейт. Георги е морален човек. Никога няма да бутне Левски за сметка на ЦСКА. Не е участвал никога в мръсотии, които ги има понякога – като залагания, купени, продадени мачове. Абсурд! Мъжкар е. Да знаете – не е Боби, нов човек е в БФС“, заяви Батков.

Той категорично отсече, че е доволен от избора на Конгреса на БФС:

„Доволен съм, че той бе избран за президент. Мина по цялата стълбица на футбола, което Бербатов го няма“.

Преди време се появи информацията, че Гонзо разполага с диплома за средно образование, че даже и за висше. Футболните деятели в България обаче подозирали, че те са фалшиви. Когато кандидатурата му бе издигната за президент на БФС, въпросът отново излезе на бял свят.

Източник: Марица

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара