Хороскоп за 27 март: Скорпионът го очакват разочарования

Хороскоп за 27 март: Скорпионът го очакват разочарования, вижте какво очаква останалите зодии.

 

Овен
Честолюбието и желанието винаги да сте първи не са най-добрите качества при любовните отношения. Вероятно отношенията с родителите се подобряват значително.

 

Телец
Днес се чувствате неотразими. Това чувство може да прерасне в увереност в собствените сили. Не е изключено да се потопите изцяло в битовите си проблеми, изискващи срочно решаване.

 

Близнаци
Влюбените Близнаци могат да правят светли планове за бъдещето и те да се окажат напълно осъществими. Благоприятен ден за нови запознанства, семейни празници, купони и разкрепостяване.

 

Рак
Най-вероятно любимият човек няма да ви разбере и няма да оправдае вашето доверие. Въпреки благите намерения, вашата праволинейност е сериозна пречка при общуването.

Лъв
Успокойте ревността си – нямате никакви основания за нея. Не се препоръчва на Лъвовете да са властни в личните отношения или да ограничават свободата на избора на децата си.

 

Дева
Постарайте се да нарисувате пред своя избраник прекрасните картини на бъдещото щастие и да му внушите надеждите за по-добро. Не отлагайте най-важното решение в живота си.

 

Везни
Не всички могат да отреагират на изменящите се събития и неочакваните известия. Най-успешна е различната по рода си колективна дейност.


Скорпион
Очакват ви разочарования. Дори за вас е трудно да предугадите каквото и да е. Отношенията с близките може да се сторят на мнозина обтегнати. Но няма да има някаква видима причина.

 

Стрелец
Възможно е проявяването на коварство от страна на съперниците, конкурентите или дори на хора от близкото обкръжение. Възможни са спорове за времето и мястото за прекарване на отпуската.

 

Козирог
През втората половина на деня са възможни стресови ситуации, които могат да отнемат на Козирозите много сили и енергия. Желателно е да отидете на гости или да посрещнете гости у вас.

 

Водолей
Увеличава се комуникативността и оптимизма на Водолеите, което се изразява в появяването на нови познати в живота им и разширяване на кръга на общуване.

 

Риби
Денят предразполага към романтични приключения и житейски радости. Повишената емоционалност и жизнената енергия на Рибите няма да престане да учудва близките им.

 

Източник: Horoskopa.com 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара