Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Клип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО)

К лип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО). Нашумял клип с  г рупата НЛО от 1996 г. (с уч...

Клип на НЛО предсказа днешната политическа ситуация преди цели 28 години (ВИДЕО). Нашумял клип с групата НЛО от 1996 г. (с участието на актьорите Велко Кънев, Георги Мамалев, Павел Попандов и Антон Радичев във видеото) буквално пророкува какво ще се случи 28 години по-късно. То показва как се търси премиер, когато се налага. И ако няма търсенето стига и до кофите за боклук. Мрежата жужи, че „предсказанието“ се сбъдва.

След като партиите върнаха мандата неизпълнен, сума ти хора отказаха на президента, а други му заръчваха: тоз недей, оня не притеснявай… Никой не ще, а трябва!

Сюжетът на клипа:

Мерцедес спира до човек с кофа за боклук. „Айде влизай, не се дърпай, ще ставаш премиер!“, казват му важни хора в черни костюми. „Ама как, бе, не искам, имам косопад, лумбаго, ишиас..“, реди бъдещият министър-председател.

По някое време пробва да пробута съседа при това баджанак: „Направете военен преврат, той е старшина, ще се навие!“. „Глупости. Нямаме хора за набор да попълваме, ти военен преврат бълнуваш…“, чува насреща.

Накрая, след като размисля дали ще се съгласи жена му, заплашен с шамари, и най-вече след като разбира, че държавата ще му плаща сметките за ток и парно, нашият протагонист се съгласява. И хуква с кофата да тича пред мерцедеса. Звучи народна музика…

Пророчествата на семейство „Симпсън“ ряпа да ядат.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!