Хороскоп за 29 март: Близнаците ги очаква съдбоносна среща

Хороскоп за 29 март: Близнаците ги очаква съдбоносна среща, а какво предстои в петък на останалите зодиакални знаци, вижте:

 

Овен
Възможна е лека тъга по преживяното. Вместо ненужното изясняване на отношенията, по-добре се заемете с домашни дейности и тогава напрежението може да изчезне от само себе си.

Телец
През този ден е възможно смирението и покаянието на Телците, които да признаят своите грешки. Между вас и домашните не трябва да възникват недоразумения и този ден е изпълнен с доказателства, че ви обичат.

Близнаци
Възможно е да срещнете човек, който да означава много в живота ви. Може да реализирате природният си стремеж към промени. В семействата на Близнаците са възможни обновявания във всички сфери.

Рак
Научете се да прощавате на другите техните слабости, тъй като и вие също сте несъвършени. Най-вероятно този ден ви позволява да решите семеен проблем.

Лъв
Не е изключено новият ви поклонник да не съответства на вашето „кралско“ достойнство. Днес са възможни грешки при оформянето на документи и негативни резултати при контактите с държавни учреждения или обществени организации.

Дева
Може да се запознаете с хора, чието минало се преплита с вашето минало. Въпреки всички несгоди, мъжеството и увереността в собствените сили и възможности няма да изоставят Девите.

Везни
Везните могат да проявят склонност към порочни наклонности. Суетността и високомерието на Везните могат да доведат до влошаване на отношенията с един от приятелите им.

Скорпион
Благоприятен ден за познанства. Усилва се интуицията и проницателността. За съпрузите е благоприятна съвместната дейност. Бъдете активни и изпълнителни.

Стрелец
Околните оценяват нееднозначно постъпките на влюбените Стрелци. Търсете нестандартни пътища за решаването на проблемите. Не се страхувайте да се покажете предизвикателни в своите открития и решения.

Козирог
Ако успеете да преживеете този напрегнат етап и да преодолеете препятствията в любовта – щастието в личния ви живот е осигурено.

Водолей
Използвайте личното си обаяние за своите интереси. Водолеите могат да бъдат апатични в ежедневието по отношение на дреболиите и да вървят по пътя на най-малкото съпротивление във всяко нещо, което им изглежда не толкова важно.

Риби
Не зацикляйте над неуспехите, надявайте се на по-добро. Не е изключено на пътя на Рибите да се появят много дребни неприятности, които може да ви доведат до отчаяние.

 

Източник: Horoskopa.com 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара