Първа драматична елиминация в “Един за друг” 5 тази вечер

Драматична и емоционална елиминация ще разтърси Вилата на любовта. Тази вечер в епизода на “Един за друг” от 20:00 часа по NOVA ще разберем коя е първата двойка, която ще напусне сезон 5 на най-позитивното риалити в ефира.

Днешното изпитание ще тества общата култура на участниците и как използват знанията си в екстремна ситуация.  Партньорите от всяка двойка ще се редуват и ще отговарят на въпроси, а всеки верен отговор ще им печели точка. Всяка грешка пък ще носи отрицателни точки. Ключово за играта ще е умението им да “прехвърлят топката” към другите, като при правилен отговор те ще имат възможност да посочат кой ще отговоря на следващия въпрос. Важна част от задачата ще е бомба с таймер с обратно броене, която при изтичане на времето ще избухва и ще носи минус пет точки. 

На дъното във временното класиране са колоритните перничани Михаела и Венци. В битката няма да участват украинката Гергана и брокерът Светозар, които оглавяват временното класиране. Спасени от елиминация са и фермерът Петър и лъчезарната Галена, които са на второ място и също получават имунитет.

Първата отпаднала двойка ще гостува в подкаста “Един без друг”, където пред водещата Денислава Велкова ще разкрият всичко най-интересно за участието си в романтичното риалити и за живото си извън “Един за друг”. Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване.
Гледайте вълнуващия епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара