„Матрицата“, „Криминале“ и още кино шедьоври завладяват „Dancing Stars“ по bTV

С майсторска хореография и вълнуваща музика звездите и техните партньори на дансинга ще ни пренесат в най-големите киношедьоври 

Холивуд ще завладее „Dancing Stars“ във вторник вечер от 20.00 часа по bTV, когато звездите и техните партньори на дансинга ще танцуват, вдъхновени от световноизвестни филми. С майсторска хореография, блестяща визия и вълнуваща музика двойките ще ни пренесат в „Мръсни танци", „Криминале“, „Брилянтин“, „Матрицата“, „Кабаре“, „Спайдърмен“ и още незабравими класически шедьоври и блокбъстъри. Скоро ще стане ясно кои състезатели ще влязат като главни герои във филма и кои, в края на вечерта, ще видят надписа The End и ще напуснат танцовото шоу. Илиана Раева, Галена Великова, Франциска Йорданова и Томаш Папкала не само ще оценяват изпълненията, а също ще се превъплътят в популярни актьори или филмови герои.   

Освен под прожекторите, състезателите вече демонстрират впечатляваща артистичност и зад кулисите. В петък вечер водещата на „Dancing Stars Extra“ Станислава Ганчева ги провокира да разменят професионалните си роли. Предизвикателството веднага приеха поп звездата Дара и партньорът й на паркета Джими. Танцьорът, който има забележителна кариера, се престраши да застане пред микрофона. Преди да си тръгне от предаването, боксовата легенда Серафим Тодоров се качи на ринга с половинката си в танците Таня и се превърна в неин треньор за един ден.   

С всеки следващ епизод напрежението в „Dancing Stars“ расте както на паркета, така и в публиката, където близките и приятелите на звездите им стискат палци на живо. Олимпийската шампионка Ивет Горанова беше подкрепена от майка си, баба си и дядо си, а телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова - от лицата на bTV Новините. Генерал Богомил Бонев аплодира своята половинка, актрисата Нона Йотова. По време на последната гала вечер олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева и съпругът й не изпускаха от поглед енергичния джайв на сина си, каскадьора Валери Григоров. „Щом чуя музика, започвам да подскачам в свободен стил. Може би съм предала на Валери нещо генетично“, каза с усмивка спортистката. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара