Жените в “Един за друг” пребориха страховете си навръх 8 март

Карането на колело във въздуха и летенето с чадър не успя да уплаши дамите в “Един за друг”, които се справиха безупречно с новото си изпитание и показаха свръхсили навръх Международния ден на жената - 8 март. Екстремното предизвикателство не се оказа никакъв проблем за повечето от тях и само двойката на симпатичните веселяци Петя и Дилян не успя да спечели своя залог, заемайки последното място във временното класиране.

Седмичното индивидуално изпитание за нежните половинки във Вилата на любовта изискваше хладнокръвие, координация и огромна смелост. Те трябваше да карат колело по въжен мост на височина от 20 метра, събирайки някои от най-важните, ключови и емоционални спомени и моменти за тях и техните кавалери, само с помощта на чадър. Благодарение на своя висок и рисков залог от 3500 лв., Денис и Дарина от Мадан оглавиха временното класиране в надпреварата. На дъното на класацията пък се озоваха Петя и Дилян, след като съпругата на бившия цирков артист не успя да преодолее страха си от височини и отказа да премине препятствието.

Тази вечер в “Един за друг” борбата за седмичен имунитет продължава със следващото индивидуално предизвикателство на мъжете. Какво искат жените преди лягане? Какво биха променили в мъжете си? Какво е отношението им към футболните мачове и чий вестибуларен апарат няма да издържи, ще разберете само в премиерния епизод на най-позитивното романтично риалити в ефира - тази вечер от 20:00 само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара