Колоритната Христиана отпадна от „Ергенът“ след дръзка целувка с Алек

IT мениджърът Моника Страхилова и училищният психолог Христиана Манова са поредните две дами, които трябваше да се сбогуват с Алек Младенов и да напуснат имението на любовта завинаги, след като не получиха роза от най-желания „ерген“ по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в романтичното риалити по bTV.

„Съжалявам, че не можах да те опозная!“, бяха думите на Моника преди сбогуването ѝ с Алек, а той, от своя страна, ѝ отвърна: „Аз също. Надявам се да намериш любовта. Пожелавам ти късмет! Всичко хубаво!“. „Съжалявам много, че си тръгвам. С Алек не можахме да скъсим дистанцията. Според мен той е страхотен човек. Пожелавам му да намери любовта тук, а може би аз ще я намеря някъде навън“, коментира Моника след напускането на имението.

По време на вчерашната Церемония бизнесменът избра да се раздели с училищната психоложка Христиана. В последните две вечери двамата имаха възможност да се опознаят на няколко усамотения в градината на имението, където „ергенът“ успя да открие и ранимата страна на колоритната „кюстендилска Мадона“. Алек обаче не скри, че дръзкият ход на училищната психоложка открито да поиска целувка от него и демонстративно да преувеличи пред останалите интимния момент са успели да го отблъснат. „Беше ми изключително приятно!“, бяха думите на Христиана при неочакваната за нея раздяла с Алек, а той, от своя страна, ѝ пожела късмет, без да показва емоция.

В петия епизод от дигиталното продължение на „Ергенът“ „След церемонията“ Наум ни среща с Моника, а в шестия – с Христиана. Какво не им достигна, за да продължат напред в предаването и да получат роза от Алек – разберете от видеата!

Тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели на първата „открадната“ индивидуална среща в историята на формата у нас, след като Теа избра да се възползва от привилегията си да „забие снежнобялата си роза“ в гърба на избраницата на Алек – Маги, и да се появи вместо нея на специално подготвеното от „ергена“ романтично усамотение. В същото време момичетата в имението търсеха „истината за любовта“, дебатирайки на различни теми, съпоставящи дамите с по-малък и по-голям житейски опит. Победителка в ораторското предизвикателство стана Надежда, която си заслужи покана за груповата среща на следващия ден.

По време на вечерните коктейли Алек успя да скъси дистанцията и с Виктория и Мария, с които споделиха докосващи моменти на близост. Нескритият интерес на най-желания „ерген“ към Маги пък нажежи страстите в имението до краен предел, а това стана повод тя открито да се противопостави на момичетата от „Шуши груп“, изтъквайки, че освен с опит ги превъзхожда и с красота и интелект.

Своята покана за следваща индивидуална романтична среща получи Надежда, а решението на Барбара да се възползва снежнобялата си роза и да „открадне“ усамотението ѝ с Алек стана повод за открит сблъсък между нея и нарочената за „вещица“ в имението – Силви. Коя от двете дами – Надежда или Барбара – ще сподели деня си единствено в компанията на Алек, предстои да разберем в следващия епизод на „Ергенът“ по bTV!

Не пропускайте „Ергенът“ и следващата седмица – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара