Стефан Софиянски гръмна: Връща се в политиката заедно с НДСВ!

Стефан Софиянски гръмна: Връща се в политиката заедно с НДСВ! Той направи уговорката, че не ставало въпрос за нова партия. На по-младите читатели, HristovHQ.com припомня, че НДСВ е партията на бившият цар и премиер на България отпреди около 20-на години Симеон Сакскобургготски.

„Ние свободните демократи трябва да си направим тази алтернатива! Ние се напроменихме вече. Промяна на промяната – стига толкова!“ Това отсече бившият кмет на София.

„Всичко е полу. Очевидно беше, че липсва вътрешна стойка. Има един момент, който е много неприятен и все повече се налага от политическата класа – непрекъснато твърдение, че няма алтернатива“, това заяви бившият кмет на София Стефан Софиянски.

„В този парламент наистина няма алтернатива. Не само защото виждаме какво стана днес, а това са хората, които разтуриха 3-4 парламента. Имам съвет към избирателите: Поглеждайте списъците на партиите и като видите депутат, участвали в 3-4 парламента, то не гласувайте с тази бюлетина!“, заяви той.

„Ние свободните демократи трябва да си направим тази алтернатива!

Ние се напроменихме вече. Промяна на промяната – стига толкова!“, отсече той и съобщи гръмка новина:

„Поради тази причина – казвам го за първи път!

Ние – свободните демократи, заедно с НДСВ и партиите, които подкрепиха Вили Лилков, ще направим обединена извънпарламентарна опозиция!

Да, връщам се в политиката, но не само аз. Трябва да дадем ясна алтернатива на това, което става днес.

Това не е нова партия“, поясни Софиянски. Паметливи запознати обаче си спомнят, че още преди създаването на партията на Софиянски „Съюз на свободните демократи“, обявяването на проекта също беше придружено с обещанието, че Софиянски не мисли да създава нова партия.

Източник: бТВ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара