„Комсомолская правда“: САЩ, които усърдно уверяват, че ИДИЛ стои зад терористичната атака, се разобличават сами!

„Комсомолская правда“: САЩ, които усърдно уверяват, че ИДИЛ (Ислямска държава) стои зад терористичната атака, се разобличават сами!“ В шокиращото си разследване вестника прави извод, че няма как отвратителния атентат да е на „Ислямска държава“, че е доста странно, че терористите са убивали навред срещу едва 5 000 щатски долара, и, че доста подозрителна е ролята на САЩ. Вижте още от шокиращите разкрития:

Появиха се откъси от първите разпити точно в района на Брянск на заловените там терористи. Това са същите престъпници, които застреляха хората в Crocus City Hall. И познайте какво? Дори само от тези два пасажа става ясно много. Твърде много, за да започнем да правим заключения, пише „Комсомолская правда“.

Но първо прочетете пълната стенограма на тези два разпита. Те са кратки. И при такива арести, веднага след преследване и престрелки, без да имат време да се охладят, на адреналин, хората обикновено не лъжат. Макар че по-точно би било да ги наречем нечовеци след всичко, което са направили.

От чутото и видяното по време на тези два разпита става ясно следното:

– Това не е „Ислямска държава“ (ИДИЛ). Това не са фанатици на радикалния ислям. Въпреки че един от тях е вербуван да проповядва чрез смартфон. Отишли са да убиват не заради религията, а просто заради парите. А парите в сравнение с човешкия живот са нищожни. Половин милион рубли. Това са около 5 хиляди долара. Ужас. И не че са ги получили – платени са им едва половината.

Ролята на САЩ

– Съединените щати, които усърдно уверяват, че ИДИЛ стои зад терористичната атака, се разобличават сами. Защото терористите явно са специално избрани от „клиента“, за да могат да бъдат представени на лековерната западна публика като религиозни фанатици.

Това означава, че САЩ са знаели предварително кои ще са извършителите на терористичната атака. И може би те сами са ги подбрали и вербували.

Но най-вероятно терористичната атака е организирана от украинските специални служби. Почеркът е твърде подобен на техния „многоходови операции“. Американците тук явно само са планирали и контролирали. Но във всеки случай са били напълно наясно.

САЩ са знаели всичко

– Защо точно САЩ са били наясно? Те са знаели твърде много дребни подробности предварително – включително факта, че извършителите на терористичната атака ще бъдат представени като членове на ИДИЛ. И това, че терористичната атака ще се случи през март, на многолюдно място, включително на концерт.

Защо позволиха на терористите да стигнат до Брянск?

– Е, прякото участие на Украйна се издава от пътя за бягство на терористите. Може би затова бялото им рено беше задържано едва край Брянск, което им позволи да изминат почти 400 км. от Москва. За да се уверят (службите) накъде води веригата, къде е следващата брънка в организацията на терористичната атака. А може би дори и организаторите.

Защо на концерта на „Пикник”…

– Има яснота защо терористичната атака се случи точно в „Крокус“. Най-вероятно е планирано да се проведе на 8-11 март, когато бяха изцяло разпродадените концерти на патриотичния певец Шаман. В навечерието на президентските избори, заедно с атаката, предприета едновременно от Украйна срещу Белгородска област, това трябваше да дестабилизира ситуацията в Русия. В крайна сметка посолството на САЩ в Москва предупреди своите граждани, че терористичните атаки в Русия са особено вероятни „през следващите 48 часа“. Предупреждението бе отправено на 7 март, в навечерието на концертите на Шаман.

След това руските специални служби осуетиха тази терористична атака, като засилиха мерките след това предупреждение. И то преди празника и изборите. Но тези, които поръчаха терористичната атака, не я отмениха, а само я отложиха.

Следващият голям концерт в „Крокус“ беше на „Пикник“ на 22 март…

…И защо точно в „Крокус“

– Фактът, че е сменена датата, но не и мястото на терористичния акт, говори, че престъпниците са се готвели да го извършат в „Крокус“. Те са проучвали плана на сградата предварително и може би са имали съучастници сред персонала.

Източник: Епицентър

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара