Диета на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки вкус: Борш и вкусен коктейл

Диетата на принцеса Даяна, която ще задоволи всеки вкус: Борш и вкусен коктейл. Принцеса Даяна остава една от най-влиятелните жени в историята, въпреки факта, че почина преди почти 30 години. Тя успя да се отдалечи от всички стереотипи на британската монархия и да стане кралица на сърцата на хората благодарение на своята харизма и искрена близост с хората.

За много момичета, независимо от възрастта, националността и социалния статус, тя е отправна точка в много области на живота. Лейди Ди вдъхнови не само дизайнери на велики модни къщи, но и обикновени хора. Единственото посещение на принцесата в Русия през 1995 г. създава сензация. И дори днес, в ерата на новите тенденции в индустрията за мода и красота, стилът и начинът на живот на Даяна остават актуални и интересни.

Принцеса Даяна си позволи да бъде бунтарка във всичко, освен в храната. Тя лесно нарушаваше кралския протокол и носеше рокли над коляното, но не можеше да промени принципите си, свързани с храненето. Диетата на Даяна продължи през целия й съзнателен живот. Принцесата беше фиксирана върху диетата си и се опита да не я нарушава.

Какво е яла Даяна стана известно на обществеността след смъртта й. Бившият главен готвач на двореца Кенсингтън Дарън Макгрейди публикува книга „Хранене като крал“ през 2020 г., в която говори за специалната диета на членовете на кралското семейство. Включително какво е яла принцеса Даяна. Според готвача тя винаги е имала сдържана диета.

Съдържала е много зеленчуци – пресни, варени, на пара. По желание на принцесата са приготвяли и любимото й смути от спанак, целина, магданоз, моркови и чушка.

Между другото, лейди Ди е била напълно безразлична към месото – понякога е хапвала агнешко за вечеря. Най-често тя е избирала риба или птица. И то само във варена или печена форма.

Не е обичала сладко, брашно и бърза храна. Даяна е избирала коктейли вместо торта или чийзбургер. Ако имаше слабост, това беше „Белини“. Вярно, тя рядко си го угаждаше. И след това отработваше всяка чаша във фитнеса.

Топ 3 на любимите ястия на принцеса Даяна

Пълнена чушка

Дарън Макгрейди ги прави по специална кралска рецепта. Тъй като принцесата била придирчива към храната, той успял да създаде свой собствен вид пълнени чушки, а именно нискокалорични. Между другото, според него Даяна ги е яла всяка седмица. След като се бори с булимия, развила се по време на подготовката за сватбата й с Чарлз, тя се отказа от тежката сметана и богатите сосове в ястията си. Лейди Ди се опитвала да яде на малки порции – така че, за да се насити, й трябвало само една пълнена чушка.

Доматен мус

Диана никога не е настоявала някой от семейството или гостите й да се храни по същия начин като нея. Затова един ден по време на обяда с Опра Уинфри в двореца любимото ястие на принцесата беше сервирано на масата в два варианта. Говорим за доматен мус – доста мазно ястие поради съдържанието на майонеза и заквасена сметана. И така, Опра имаше класическа версия на муса, а Даяна имаше нискокалорична. Вярно, гостенката не е знаела това. Журналистът попитала принцесата как успява да остане толкова слаба, докато яде доста питателна храна, на което тя получила следния отговор: „Просто тренирам много“.

Борш

Друг удивителен факт за принцеса Даяна е, че тя е била таен фен на руската кухня. Едно от любимите ястия на Лейди Ди е бил боршът, който тя също е знаела как да готви сама. Нейната рецепта включва цвекло, кисело мляко, лук, пилешки бульон, мляко, заквасена сметана, сол и черен пипер.

Източник – Peopletalk./Превод:SafeNews

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара