Дървото на парите, растението което ще донесе богатство в дома ви

Дървото на парите, растението което ще донесе богатство в дома ви. Pachira Aquatica, е растение, което носи със себе си мистика и суеверие. Има хора, които вярват, че това растение може да донесе богатство и благополучие в дома им. Наречено е така поради листата си, които наподобяват монети и се смята, че стига да се грижите правилно за него, то непрекъснато ще увеличава богатството ви.

За да се възползвате от магическата сила на Дървото на парите, трябва да го активирате. Това може да стане чрез няколко метода. Два от най-известните са поставяне на монети в земята около него или завързване на три китайски монети на стъблото му. Според суеверието, тази практика допълнително усилва влиянието на растението и му помага да привлече богатство.

За да има Дървото на парите още по-голяма сила, препоръчително е да му говорите.

Дървото на парите може да бъде не само декоративно растение в дома ви, но и символ на благополучие и изобилие. Съобразете се със суеверията и магията на това растение, и се наслаждавайте на ефектите от неговото присъствие.

Имайте предвид, че за да се възползвате максимално от силата на талисмана, необходимо е да го отглеждате сами, без то да е имало предишен собственик.

Дървото на парите е стайно растение, обичано от мнозина заради поверията, които се свързват с него. Едно от тях гласи, че то привлича богатство и просперитет в дома. Но за да се случи това, трябва да бъдат изпълнени редица условия.

Изборът на саксия за паричното дърво също играе огромна роля. Той засяга и развитието на растението. Саксията трябва да е красива, без пукнатини и драскотини. Добре е да бъде златиста на цвят или зелена. Има поверие, че паричното дърво не може да се засажда всеки ден. Направете това задължително на растящата луна и за предпочитане в сряда.

Източник: actualno

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара