Наталия Кобилкина напусна Hell’s Kitchen 6

Сексоложката Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник от звездния отбор в Hell’s Kitchen 6. Тя се представи най-слабо по време на специалната резервация, в която златните и червените готвиха за едни от най-популярните инфлуенсъри в България. Това е едва втората загуба на отбора на звездите, след като миналата седмица отпадна победителката от риалити формат Радка Булман.

След победата на червените над златните, те излязоха по-вдъхновени от всякога на вечерната резервация. Новите попълнения в отбора Нинов, Михаела и Кирил ги изведоха до победата. Грешка в синята кухня, която беше водена от Чоткин и Галин, доведе до номинация на двамата готвачи. Шеф Ангелов подложи на гласуване кой трябва да си тръгне, което доведе до равенство - 4 гласа за Чоткин и 4 гласа за Галин. Това беше причината да няма изгонен и те да получат втори шанс.

В утрешния епизод още един от участниците в Hell’s Kitchen ще напусне надпреварата за 100 000 лева. Двата отбора ще се впуснат в луда надпревара с голф колички, а вечерната резервация ще е причината шеф Виктор Ангелов да посочи вратата на един от готвачите.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen в четвъртък, 21 март, от 20:00 само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара