Мартин Карбовски: Животът ни ше премине само в две епохи – Живков от Правец и Бойко от Банкя

„Животът ни ше премине само в две епохи – Живков от Правец и Бойко от Банкя. Ние просто не можем да се променяме. Ние не знаем къде е нагоре и къде е надолу. Затова и изчезваме седейки на стълбите.“ Това написа във фейсбук журналистът Мартин Карбовски.

HristovHQ публикува целият текст без редакторска намеса.

Злорадието ми е чуждо. За първи път във въздуха има такова политическо злорадие срещу джуджетата.
А не бива. Трябва да ви е жал. Един път за джуджетата, втори път за самите нас – ние легитимираме шарлатани и мошеници, които пращаме вместо нас да се борят със Змея.
Отвъд жалостта едно е ясно – животът ни ше премине само в две епохи – Живков от Правец и Бойко от Банкя.
Ние просто не можем да се променяме. Ние не знаем къде е нагоре и къде е надолу. Затова и изчезваме седейки на стълбите.

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

ПП-ДБ правят последен отчаян опит да спасят правителството, припомня HristovHQ. Атанас Атанасов, от името на партията, предложи вторият мандат да е национален, а премиерът – от партия ГЕРБ.

„Днес е облачен ден за българската демокрация.Дали слънцето ще пробие зависи от тази зала, иначе ще последва градушка. ПП-ДБ потвърждаваме готовността да реализираме този мандат като общ, т.е. Национален с ГЕРБ-СДС.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара