Константин Игнатов, братът на Ружа Игнатова, влиза в Биг Брадър!

Константин Игнатов, братът на Ружа Игнатова, ще влезе в риалитито „Биг Брадър“. За участието си той поискал 100 хил. лева. Не е ясно обаче дали ще ги пъхне  джоба.

Парите обаче не били единствените условия на Константин

Той поискал отделна стая, зала за тренировка и различни здравословни храни, твърдят източници от екипа на шоуто.

Предаването се очаква да започне през есента. А Константин поне ще бъде „затворник“ в най-скандалната къща сред обикновени, но артистични хора.

Братът на Ружа на няколко пъти даде да се разбере от инстаграма си, че иска да участва в обществения живот у нас и да се включи в някой телевизионен проект. Преди време той се пошегува, че се чувства пренебрегнат, че не са го поканили в шоуто за танци „Денсинг старс“.

„Не само добре танцувам, но и съм добър артист освен спортист“, шегува се Константин.

За личния живот на Игнатов се знае малко

В момента Константин Игнатов, е напълно свободен човек. Той вече живее в София. В родината ни Игнатов се прибра, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк. Там той лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin.

Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи и грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите.

Междувременно докато е в столицата, Константин е притегателна сила за много златотърсачки

Последователки в мрежата му станаха бивши участнички в „Ергенът“, които така и не намериха любовта в шоуто. Сред тях са Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова също са изключително заинтересовани от брата на Ружа Игнатова.

Самият брат на Ружа бе арестуван през 2019 г. и се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама по-късно същата година. Игнатов е смятан за лидер на OneCoin, след като сестра му Ружа изчезна през 2017 година. Местонахождението на криптокралицата Ружа Игнатова остава неизвестно. В момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) „Десетте най-издирвани“, а Интерпол също я дири. Ружа е обвинена задочно от властите на САЩ за най-голямата измама с криптовалута в света до този момент, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Източник: България днес 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара