Фаворитите Кики и Емо от Добрич напуснаха “Един за друг”

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела.

Младата двойка от Добрич гостува в официалния подкаст на “Един за друг”. Там водещата Денислава Велкова провери дали младите влюбени могат “Един без Друг”. Те разказват за най-хубавите си моменти във формата и за живота си извън риалитито. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара