Това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия

Това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия. Това пише в свой коментар Слави Трифонов.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Току що гледах изявлението по БНТ, в размер на 2 минути, на министър-председателя в оставка, Николай Денков. Оставям на страна факта, че той е в оставка и като какъв се изказва точно в 20:00 ч. по обществената телевизия.

И като се има предвид молещия му се глас, смачканата физиономия, която иска да я съжаляват, гордата стойка на човек, който всеки момент очаква да яде бой, фактът, че това същество 9 месеца е било министър-председател на България – това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия.

 

След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори.

Защото Мария Габриел, на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори.

Следващият мандат ще отиде в ПП/ДБ

Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде – той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори.

Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Защото, когото и от тези хора да питате: „защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност – няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава.

И така, най-после, тази агония приключи

и забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели.

Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни.

Вие сте на ход!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара