Асен Василев вече е проблем само на ПП и ДБ, а не на цялата държава

Асен Василев вече е проблем само на ПП и ДБ, а не на цялата държава. Това пише в свой коментар Тома Биков от ГЕРБ.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Обещанията трябва да се спазват, казва Денков. Преди няколко дни, Асен Василев заяви, че не може да има правителство с премиер Мария Габриел. Днес Денков предлага правителство с премиер Мария Габриел… Утре не знам какво ще каже Асен… За Кирил съм сигурен, че ще каже нещо. За Христо съм сигурен, че нищо няма да каже. Ако тези хора си спазваха обещанията и държаха на думата си нямаше да са се изпокарали с всички, с които са управлявали. А всички са всички без Възраждане. Все още. Добрата новина от днес е, че Асен Василев вече е проблем само на ПП и ДБ, а не на цялата държава. Поздравления за достойното поведение на Мария Габриел.

По-рано Николай Денков заяви, че държавата не бива да се хвърля в хаос

Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко взаимно доверие, както в политиката, така и в живота. Това обяви в обръщение към нацията Николай Денков.

Той се помоли на ГЕРБ да подпишат споразумението и да спазят думата си, за да не хвърлят държавата в хаос. Предложението му да не се ходи на избори включва ГЕРБ-СДС да се съгласят на правителство с премиер и външен министър Мария Габриел и без смяна на министри.

„Аз спазих обещанието си и подадох оставка на 6 март. Преговорите показаха, че нямаме съгласие за смяна на министри. Съгласно договорката ни трябва само от и Мария Габриел да сменим позициите си. Обръщам се към ръководството на ГЕРБ и им напомням към даденото преди девет месеца обещание. Да спазят дадената дума, да подпишат споразумението и да гласуваме правителство с премиер Мария Габриел и без смяна на министри“, призова Денков.

Той твърди, че ГЕРБ и ПП-ДБ са постигнали съгласие по споразумението за съвместно управление и могат да управляват по него

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара