Три храни, които шеф Ангелов ненавижда: Ще ги хвърли по теб, ако му ги поднесеш!!!

Има три храни, които главният герой в Hell’s Kitchen шеф Ангелов ненавижда. Разкритието направи темпераментният участник в звездния отбор Пеньо Гатевски, или, както е известен на всички още от „Игри на волята“ – Гатьо.

Ето трите храни, които шеф Ангелов ненавижда:

Мляко с ориз, юфка и попара.

„Шеф Ангелов, когато не харесва едно нещо, го демонстрира и то по най-бруталния начин. Хвърля го. Щом за момента сме там, значи готвим перфектно“, разкриха двамата с Александра в „Събуди се“ по NOVA.

Hell’s Kitchen е телевизионно предаване с водещ шеф Виктор Ангелов.

То е по чуждестранен формат с водещ известния готвач Гордън Рамзи. Идеята на формата е кандидат-готвачи да бъдат поставяни в трудни и стресиращи условия за работа, за да бъдат калени в готварските битки.

Неведнъж пеф Ангелов демонстрира своя характер, хвърляйки  по участниците чинии, ястия, боклуци. Понякога даже ги изсипва върху главите им…

Именно това нкара журналистката Лияна Панделиева да разкритикува култовото риалити като „школа и вдъхновение за насилници“, припомня HristovHQ.

Ето какво написа тя:

Hell’s Kitchen е жив пример за насилие и унижение над жени, унижение на всички участници.
Това, че хората са в шоуто доброволно, не прави формата по-малко унизителен, нито демонстрацията на грубост по-малко от вратителна.
Треперещи, плачещи хора, обиди, ругатни – това е школа и вдъхновение за всеки, който търси подход да бъде насилник. Форматът сам по себе си оправдава насилието. Точка.

Източник – NOVA

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара