Борисов опита да рационализира страха, който излъчва

Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. Това пише в свой коментар журналистката Миролюба Бенатова.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Кирил Петков написал на Бойко Борисов, че страхът е най-лошият съветник. Борисов не му отговорил. Но всички видяхме, че нанесе удар.

Между другото, скоро слушах лекция на едно събитие на Ratio. Там невролози много ясно обясниха, че агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив – толкова по – агресивен, казано кратко.

Лекторите казаха, че статистически мъжете са по-агресивни и в пъти по-често извършват престъпления. Връзката със страха сами си я направете.

От страх се правят най-страшни неща.

И понеже обществото няма да прави психоанализа на Борисов или другите участници, просто запомнете, че с Амигдалата шега не бива.

В коментари към тази публикация Бенатова пише:

Ако сега гледате Борисов на живо по всички телевизии, ще видите един неуверен човек, който не може да намери нито смешка, нито каквито и да е факти, с които да защити вчерашната си некоректна постъпка. Много думи. Нищо в тях. Не е ясно с кого се обяснява. Само Пеевски ще каже какво „трябва за хората“. Дотук е пълнеж.

Всъщност, Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. И разказа, че виждал как Кирил Петков чупи и тропа по масата и затова повече не искал да ходи на лидерски срещи.

Искаме да има правителство, въпросът е как да вземем завоя след изказаното и от двете страни. ПП-ДБ веднага да се извиняват и на ГЕРБ, но преди всичко на Мария Габриел.

Това заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов на брифинг в Народното събрание.

„Още преди месец с Петков сме разговаряли по рокадите в кабинета. Листът ми е на бюрото. Ако върнем времето само преди 4-5 дни, ние излязохме и казахме, че в желанието си да има правителство сме готови да ротираме само премиер и вицепремиер. Час-два след това колегите ПП-ДБ казаха – не, че тях министрите не ги интересуват“, припомни Борисов.

Той обяви, че ГЕРБ има един лидер и не желае да говори с многото лидери на ПП, защото щели да го навикат. А след това сподели, че е виждал как Кирил Петков чупи чаши.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара