Ивана и Ивайло от "Един за друг" стават духове във Вилата на любовта

Най-противоречивите участници в “Един за друг” Ивана и Ивайло ще се превърнат в първите духове, обитаващи Вилата на любовта този сезон. Те бяха само на крачка от напускане на надпреварата, след като получиха само един глас в своя полза по време на номинационния вот. Изненадващ обрат доведе до нов шанс за двойката да се докаже пред своите съквартиранти и зрителите на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир. 

Отборното предизвикателство даде възможност на всички влюбени да отговарят на въпроси,  свързани с останалите участници. Викторината донесе със себе си редица провокации, които предизвикаха скандали, тежки думи и напрежение между състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха определени като двойката, която не трябва да бъде модел на подражание, а държанието на Ивайло спрямо неговата любима бе осъдено от всички останали. Те бяха елиминирани първи и получиха директен билет към телевизора, където се изправиха срещу симпатичните Денис и Дарина от Мадан.
Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от съдбата и възможност да продължат своето пребиваване във Вилата на любовта. Те ще бъдат лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача ще бъде да променят мнението и нагласите за себе си у своите съквартиранти.

“Един за друг” продължава и през следващата седмица с още драма, смях и множество емоционални моменти. Не пропускайте премиерните епизоди на най-романтичното риалити в петък, събота и неделя от 20:00 по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара