Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на Червените Михаела достигна критична точка в епизода на Hell’s Kitchen. Разпаленият спор изкара извън равновесие Стефани и тя изпусна нервите си, като дори си позволи да нанесе щети в спалнята на женския отбор. Това беше поредно спречкване между двете дами, а все по-разгорещяващата се вражда продължава да носи негативи както за целия им отбор, така и за всяка една от тях поотделно.

Денят за кулинарите от двата отбора започна на колела, а подвижните Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги очакваха народни танци, шопски традиции и голяма порция готвене. Битката за спалните обаче се оказа неравна и след редица комуникационни и кулинарни проблеми, Червените дяволи отново се озоваха в позната за тях ситуация - в Бункера на Ада.

Победата на Сините им даде възможност да се изправят срещу Златните, които се разделиха с две от своите звезди в две поредни седмици. Задачата пред отборите бе да сглобят оригинално тристепенно меню, което да впечатли шеф Ангелов. Липсата на диалог и работа в екип при Сините пролича за пореден път и така Златните завоюваха първа победа от две седмици насам. Ключовата точка за своя отбор отбеляза Калки след впечатляващата си десертна презентация, която остави без думи всички намиращи се в близост кулинари. Топ готвачите Сарамандов и Георги пък поеха отговорност за загубата на мъжете и облякоха първите оранжеви престилки за седмицата.

Гост в подкаста “Кухнята след Ада” е един от героите на златния отбор - командосът Пеньо Гатевски - Гатьо. Пред водещия Станислав Иванов той ще разкаже защо смята, че той ще е следващият победител в Hell’s Kitchen и как с шеф Ангелов се разбират само с поглед. Епизодът можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
 
Утре най-горещото кулинарно шоу в България продължава с още драма, готвене на най-високо ниво и щипка любов. Коя ще е новата мишена на Михаела? Кои участници ще облекат следващите оранжеви престилки и как ще продължат да се развиват отношенията между Димитър и Симона?

Всичко това ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 27 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара