Екипът на „България сутрин“ получи признание от Коалицията за живот без тютюнев дим

Наградиха Мария Константинова и Виктор Дремсизов за отразяване и известяване на обществото за вредите от тютюневи изделия

Водещите на сутрешния блок „България сутрин“ Мария Константинова и Виктор Дремсизов получиха признателност от Коалицията за живот без тютюнев дим за отразяване и известяване на обществото за вредите от тютюневи изделия. Гост в студиото беше д-р Гергана Гешанова, която лично връчи картина и плакет на екипа на Bulgaria ON AIR.

Замърсяването на околната среда, изсичането на 600 милиона дървета и литрите вода, необходими за отглеждането на тютюн, бяха сред основните теми, към които д-р Гешанова насочи вниманието на зрителите. Целият разговор и коментарите на специалиста могат отново да бъдат прегледани в сайта на политематичната телевизия – bgonair.bg.

През годините екипът на „България сутрин“ активно насочва вниманието на зрителите към темата за вредите от тютюнопушенето, като допълнително изследва как влияе на човешкото здраве и на околната среда. Продуцентите и водещите следят стриктно регулациите и мерките които държавата трябва да предприеме. 

Водещите Мария Константинова и Виктор Дремсизов изгряват в ефира на Bulgaria ON AIR точно в 9:30 часа, като запознават зрителите с най-актуалните и любопитни новини, коментари и анализи от страната и света чак до 11:30 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара