„Терминатора“ с поредна сърдечна операция

„Терминатора“ с поредна сърдечна операция. Арнолд Шварценегер е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър. Това съобщи самият той в своя подкаст Arnold’s Pump Club. Операцията се случва след като актьорът претърпя три сърдечни операции.

„Претърпях операция и станах още повече машина – сложиха ми пейсмейкър“, каза Шварценегер,като добави, че се чувства добре.

„Седмицата ми започна на голямо събитие за околната среда и никой нямаше как да предположи, че ще приключи с операция“, допълва той.

Шварценегер претърпя две сърдечни операции през 1997 г., за да му бъдат подменени сърдечните клапи. Обикновено животът на новите трае между 12 и 15 години. Последваха две нови операции за подмяна през 2018 и 2020 г.

През януари Арнолд Шварценегер бе задържан на летището в Мюнхен, припомня HristovHQ.76-годишният актьор е бил спрян от митничари и разпитан, защото опитал да внесе в страната нерегистриран скъп часовник, който планирал да продаде на търг.

Актьорът, който има австрийско и американско гражданство, е пътувал от Лос Анджелис за Австрия, където ще се проведе благотворителен търг за климата.

Бившият губернатор на Калифорния е носил луксозен часовник, произведен от швейцарска луксозна марка.

Шварценегер е известен с влечението си към скъпи часовници.

Бившият бодибилдър има богата колекция от часовници, включително от Rolex и други луксозни марки.

Изночник: bTV

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара