Ан Хатауей призна защо е отказала алкохола

Ан Хатауей призна защо е отказала алкохола. Звездата от филма „Дяволът носи Прада” Ан Хатауей обясни какво я е накарало да се откаже от твърдите напитки.

Актрисата сподели, че алкохолът я прави по-уязвима. Само след няколко питиета Ан се чувства слаба.

Въздържанието от пиене звездата нарече част от личната си трансформация, започнала преди пет години. Освен това отказването от вреден навик съвпадна с майчинството на звездата, пише Vanity Fair.

Дълбоко в себе си знаех, че не е за мен,“ каза тя за пиенето, добавяйки, че е било трудно да се каже на хората, че първоначално се въздържа напълно.

„Чувствах се толкова екстремно да трябва да кажа: „Нито чашка“, призна тя.

В крайна сметка Хатауей осъзнава нещо, което я кара да спре да бъде твърда към себе си заради избора си.

„Ако сте алергични към нещо или имате анафилактична реакция към нещо, не спорите с това. Така че спрях да споря с това“, каза звездата от Interstellar, пояснявайки, че не съди никого, който избере да пие.

„Моят личен опит с него е, че всичко е по-добро. За мен това беше разходване на гориво. И не обичам да се въргалям“, обясни тя.

Решението на Хатауей да спре да пие съвпадна с приспособяването й към това да стане майка. По-големият й син със съпруга Адам Шулман, Джонатан Роузбанкс, навърши 8 години. По-малкият им син Джак е на 3.

„Правя много от изборите си за начин на живот в услуга на поддържане на психичното здраве“, каза тя.

„Спрях да участвам в неща, за които знам, че изтощават или могат да причинят спирали“.

Носителката на Оскар каза, че също се е научила да бъде по-мила към себе си на отколкото е била на върха на славата си през 20-те си години, особено когато се чувства стресирана.

Източник – Vanity Fair./Превод:SafeNews

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара