Анхел Ди Мария получи смъртни заплахи от мафиоти

Аржентинската футболна звезда Анхел Ди Мария е получил смъртоносни заплахи, след като се появиха спекулации, че ще се завърна да играе в Росарио Сентрал. Ди Мария иска да завърши кариерата си в аржентинския клуб, но някои мафиоти не харесват тази идея. „Кажете на сина си Анхел да не се връща в Росарио или близък член на семейството ще бъде убит. Дори губернаторът на Росарио няма да го спаси. Ние не оставяме съобщения, а трупове“, гласят съобщенията, изпратени до семейството на Ди Мария.

Анхел Ди Мария е аржентински футболист, роден на 14 февруари 1988 г. в Росарио. Играе на поста атакуващ полузащитник и се състезава за Бенфика и националния отбор на Аржентина. Носител е на златен медал от Олипийските игри в Пекин през 2008 г., като във финала отбелязва единствения гол срещу отбора на Нигерия. След като прекарва четири години в школата на Росарио Сентрал, през 2005 г. ди Мария подписва професионален договор с отбора. След добри изяви на Световното първенство за младежи до 20 г. през 2007 г. той привлича вниманието на няколко европейски отбора. Предложен е дори и на българските Левски, ЦСКА и Литекс. В крайна сметка обаче преминава в португалския Бенфика. Там е представен като заместника на един от ключовите играчи и капитан на отбора Симао Саброза.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара