Извънредни мерки за сигурност: Полицаи с автомати плъзват из цяла България!

Извънредни мерки за сигурност: Полицаи с автомати плъзват из цяла България!

Засилени мерки за сигурност на територията на страната, разпореди министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, съобщиха от ресорното министерство.

Служители от различни структури на МВР предприемат засилени мерки за обезпечаване на сигурността и спокойствието на гражданите на територията на страната.

Полицейски патрули и жандармеристи, оборудвани с дългоцевно оръжие ще патрулират в градските зони и ще съблюдават за реда и за гарантиране на безопасността, пише още в съобщението.

Мерките са разпоредени от вътрешния министър Калин Стоянов с оглед предотвратяване на нарушения на обществения ред и повишаване на бдителността.

В съобщението не се посочва каква е причината за извънредните мерки и дали има някаква заплаха за страната ни. Ясно е обаче, че обявените мерки идват само броени часове след ужасяващия терористичен акт в концертна зала край Москва, където терористи разстреляха и убиха над 90 души и раниха стотици други.

Източник: МВР

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара