Иван Спирдонов: КАКВО СТАНА С ВАШИЯ ХУМАНИЗЪМ? КЪДЕ Е ЧОВЕЧНОСТТА ВИ?

Иван Спирдонов бесен: КАКВО СТАНА С ВАШИЯ ХУМАНИЗЪМ? КЪДЕ Е ЧОВЕЧНОСТТА ВИ?
Представяте ли си с къде е стигнала гадостта в душите на някои човеци? Представяте ли си мозъците им, превърнати в сярна киселина? Това написа топанализаторът Иван Спирдонов по повод тоталното мълчание или съвсем скромно отбелязване на масовия разстрел на невинни в Москва от прозападните персони у нас.

HristovHQ публикува целият текст без редакторска намеса:

КАК СТЕ, ДАМИ И ГОСПОДА? КАКВО СТАНА С ВАШИЯ ХУМАНИЗЪМ? КЪДЕ Е ЧОВЕЧНОСТТА ВИ?
По повод масовото убийство на мирни хора в Москва един дебил написа: “На зла кучка- зъл прът. Всеки ден така да е!” Друг – “От тези жертви-50% мъже.60 орки по -малко в Бахмут.”, Трети – “130 жертви са нищо за хипофизното джудже”, „Другия път ще са повече!“ и т.н.
И не са само те! Много са подобните словоизлияния в мрежата.
Представяте ли си с къде е стигнала гадостта в душите на някои човеци? Представяте ли си мозъците им, превърнати в сярна киселина?
Къде се загуби широко манифестираният хуманизъм, какво стана с човечността, хора? Нали утре същото може да стане и у нас, примерно на концерт в НДК! Я си представете тогава в Русия или Сърбия да пишат из социалните мрежи “Хак им е!”, “Всеки ден така да е!” и подобни заклинания! Ще ви хареса ли?
Когато сложих на профилната си снимка “Я – МОСКВА” просто копирах идеята за съчувствие, за съпреживяване на човешката трагедия. Същото направиха преди време милиони с “Je suis Charlie”, “Bucha”, “Stand with Ukraine”, “Stand with Israel”, “Stop global warming”, “Let’s get vaccinated” и т.н.
Обаче сега не виждам масово съчувствие, мъка или гняв към извършителите на това нечовешко деяние. Няма готови стикери в мрежата, няма масово опечаление.
Нормалните хора, разбира се, показват мъката и съчувствието си. Но те далеч не са всички. Много са, но не са всички.
А другите? Или наистина са превърнати в изроди или пък се притесняват да не ги обвинят в путинизъм, русоРобия, ватничество и т.н.
Явно глобалистката пропаганда дотолкова проми милиони мозъци, че от класическия хуманизъм нищо не е останало. Има хуманизъм само за тези, които тя им каже – за LGBT, мигрантите, Украйна и Израел може, но за Москва и Газа, където загинаха 15 000 деца, не може. А защо? Те не са ли хора?
Хуманизъм означава проява на любов към човека, човеколюбие, човечност!
Как да наречем това? Изродщина, сатанизъм, свинщина…? Все ще е малко!
Хуманизъм означава проява на любов към човека, човеколюбие, човечност!
Къде са, хора?
Иван Спирдонов

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара