Трус в Кухнята на Ада: Четирима нови готвачи се впускат в надпреварата

Новата седмица носи със себе си и нови трусове в кухнята на Hell’s Kitchen. След поредицата разочароващи представяния на сините и червените, довели до отстраняването на цели четирима от техните редици, днес шеф Виктор Ангелов ще извади тайното си оръжие и всичко в Кухнята на Ада ще започне отначало. В Hell’s Kitchen ще влязат четирима нови готвачи с много опит, готови да объркат плановете на останалите.

Отборът на Златните се завръща на бойното поле, за да запази своята позитивна серия от великолепни резултати. Днешните изпитания ще поставят бившия войник Гатьо и неговите кулинарни гладиатори в множество комични и абсурдни ситуации, а сексоложката Наталия Кобилкина ще остави шеф Ангелов в абсолютен ступор, споделяйки някои горещи детайли от своя личен живот.

Ще успеят ли Златните да продължат триумфалната си серия или някой от тях ще напусне Hell’s Kitchen завинаги? Как ще бъдат приети новите попълнения при червените и сините?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара