„Ние, мечетата“ с нов сезон по Cartoon Network

Малките мечета се завръщат със свежи приключения.

„Ние, мечетата“ се завръщат с втори сезон. Сега ще имаме възможност да видим нови случки с малките мечета, включително три 22-минутни специални епизода - „Голямото желание“, „Зад решетките в Бръмбаровия град“ и „Голямата зеленчукова война“.

Поредицата разказва за трите мечета, Гризли, Белия и Панда. Те имат магическа кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява желания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. 

В предстоящия епизод „Голямото желание“, мечетата се впускат в ново приключение с кутията си. Но дали тя ще иска да остане с тях този път? Те ще трябва да разберат повече, за да се справят със ситуацията. А в епизода „Голямата зеленчукова война“, мечетата се завръщат в Зеленчуковото кралство, но откриват, че то е във война с познат, но неочакван враг. Дали ще успеят да го преборят?

Новите епизоди ще се излъчват от 11 до 14 март от 18.20 ч. по Cartoon Network. С повторение на следващия ден от 08.50 ч. и 12.30 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара