Няколко от зодиите ще решават любовни въпроси в четвъртък

Няколко от зодиите ще решават любовни въпроси в четвъртък, вижте какво вещаят звездите за всички зодиакални знаци за 28 март.

Овен
Не се вълнувайте, ако при раздяла с любимия човек чувствате лека тъга или меланхолия – това са преходни чувства. Всички разногласия и конфликти са отстранени, разбира се, не без вашето участие.

Телец
Вероятно чувствата на Телците получават по-голяма дълбочина и ярък цвят. Не трябва да пропускате този благоприятен период за работа, творчество и контакти с най-близките ви хора.

Близнаци
Външното обаяние може да ви помогне да разрешите доста конфликти. Събитията от този ден обещават значително да променят живота ви към по-добър.

Рак
В любовните си отношения Раците може да проявят нездрава чувственост и трескави мисли. Възможно е недоволство на околните по отношения на вас, както и неочакван конфликт.

Лъв
Звездите съветват днес Лъвовете да се отнасят предпазливо към новите познанства. Проблемите в личните отношения могат да ви принудят да вземете сурово решение.

Дева
Незначителни събития могат да ви извадят от равновесие или много да ви развълнуват. Мнозина са способни да се хвърлят да защитават своите интереси и да „пробиват стените с главата си“.

Везни
Старайте се да бъдете безупречни във всяко отношение и не нарушавайте общоприетите норми на поведение. Възприемайте спокойно всичко, което ви предлага живота. Не се ласкайте от случайните успехи.

Скорпион
Сферата на романтичните отношения за много Скорпиони е една от най-значимите области на живота им. Болшинството представители на този знак може да бъдат с понижено настроение и влошаване на самочувствието.

Стрелец
Денят може да се окаже изключително успешен за влюбените Стрелци. Възможно е романтично приключение или много радостна среща. Неблагоприятното разположение на звездите може да доведе до дребни недоразумения в семействата на Стрелците.

Козирог
На Козирозите може да им се струва, че светът се руши пред очите им и почвата се изплъзва из под краката им, а те нямат нито сили, нито желание нещо да променят.

Водолей
Ако за известно време ви се е сторило, че новата ви връзка е само лек флирт, то грешите. Възможно е днес да се опитате да форсирате събитията или да измените обичайното протичане на деня.

Риби
Усилва се романтичното възприемане на действителността. Признанието и успехът придават увереност в утрешния ден и ви помагат да се справите дори с някои болести, подобрявайки състоянието на нервната система и психиката.

 

Източник: Horoskopa.com 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара