Андролова: „Политиците трябва да са политици, а не балони, довлечени от фейк революция“

Непрекъснато се говорят абсурди, лансират се от пишман журналистите в телевизиите и всички ги вземат на въоръжение. Политиката е политика. И хората, които се занимават с политика, трябва да са „политици, а не балони, довлечени от фейк революция“. Това написа в свой нов коментар във Фейсбук анализаторката Калина Андролова.

HristovHQ публикува коментара без редакторска намеса: 

Тези уикенд водещи в bTV са толкова нелепи и смешни, че напълно и огледално отговарят на тъпотията и инфантилността, която е завладяла държавата. Отъпяването на населението е пътека номер едно за проваляне на която и да е държава. Не мога да приема тези настроения около Главчев, че бил част от ГЕРБ и затова не било добре да е служебен премиер. Ами такива са възможностите на механизма, който ПП/ДБ създадоха при това с принуда върху парламента. Ако беше Гюров дали щяха да обикалят ПП из медиите и да си вдигат доверието от него?! Какво точно означава служебният кабинет да не е политизиран?! Извинявайте, но става дума за политика, а не за футбол! Когато има редовни избори, те се организират от кабинета, който си е завършил мандата. Непрекъснато се говорят абсурди, лансират се от пишман журналистите в телевизиите и всички ги вземат на въоръжение. Политиката е политика. И хората, които се занимават с политика, трябва да са политици, а не балони, довлечени от фейк революция. Няма равна отдалеченост. Откъде идва кривото възприемане, че да вкараш никому неизвестни аматьори в един служебен кабинет, е по-добре отколкото професионални политици, изграждали се в партия. Видяхме аматьорите докъде доведоха България! И пак се продължава с тази безумна теза. Как Главчев да извади непознати хора, които не знаят нищо за системите в държавата, и да бъдат добри министри! На един министър му трябва година да навлезе в работата и да осъзнае какво се случва, ако никога не е бил преди в дадено министерство. Държавата не е играчка, това е живота на всички ни. Напротив, Главчев трябва да сложи силни фигури за министри, които да разкрият всички мошеничества и дилетантщини, които сътвориха ПП при властването си през последните години. Защото обърнаха държавата наопаки. И всичко тръгва от неадекватните медии, проповядващи и учещи обществото кое е правилно и кое не. Народът диша и се формира от тъпотата им. Каквито водещите, такива и реалностите. Телевизиите произвеждат дневния ред.

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара