Безпрецедентен интерес към финала на „Като две капки вода“ в „Арена София“

Невиждан интерес предизвика грандиозният спектакъл, който ще постави финала на дванадесетия сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“. След официалното обявяване на събитието в зала „Арена София“ на 13 май, повече от 10 000 билета бяха разпродадени светкавично. 

За първи път в историята на българските телевизионни предавания предстои в ефира да бъде излъчен финал, който ще бъде заснет с десетки камери в реално време от най-голямата зала в страната. Хилядите фенове на „Като две капки вода“ ще се вълнуват на живо с 8-те участници по време на последните им превъплъщения. Телевизионните зрители ще могат да проследят последната битка за титлата „Най-добър имитатор“ в дванадесетия сезон на най-забавното шоу за имитации на 13 май от 20:00 ч. по NOVA. 

В „Арена София“ почитателите на хитовото шоу „Като две капки вода“ ще видят любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров, както и звездните участници, които ще се борят за победата. Освен това предстоят още много изненади и специални гости, които ще направят изживяването незабравимо, както на живо, така и пред телевизионните екрани. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара