Какво ново по Cartoon Network и Cartoonito през април 2024

През април Cartoon Network е подготвил свежи истории с любими герои и нови пространства за приключения. „Мъници в Шантаверситета“ ще ни покаже един щур университет във вселената на „Шантави рисунки“ и всичките интересни изживявания на героите в него. А Мечето Йоги и приятелите му ще се забъркат в редица весели неприятности в „Джелистоун!“.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Мъници в Шантаверситета“ – Сезон 1
От 29 април – всеки делник от 18.20 ч.
С повторение на следващия ден от 08.45 ч. и 12.30 ч.

Бъстър, Бабс и останалата част от бандата следват комедийните си амбиции чак до Акме Шантаверситета - уважавана институция за висше образование по лудории, където младите мечтатели стават професионални анимационни герои. Там те създават дълготрайни приятелства помежду си и усъвършенстват своите умения, докато учат под ръководството на най-великите рисувани герои в историята – „Шантавите рисунки“.

В първия епизод двуяйчните близнаци Бъстър и Бабс пристигат в Шантаверситета и се сприятеляват с други малки герои. Там  откриват, че това да живеят разделени от родителите си не е толкова голяма работа. В друга от сериите Бъстър и Плъки празнуват новото си приятелство с пица парти, но техният съревнователен дух заплашва да го съсипе. Междувременно Бабс и Суийти се скарват за първи път, след като се оказва, че хигиенните им стандарти се разминават.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Джелистоун!“ – Сезон 3
От 8 април – всеки ден от 18.50 ч.
С повторение на следващия ден от 06.50 ч.

В новата част на известната поредица, Мечето Йоги е лекар в болницата на град Джелистоун. Много добър лекар... или поне така си мисли. Затова, приятелите му Бу-Бу и Синди често се грижат той да стои здраво стъпил на земята. В градчето можем да срещнем и кмета, Хъкълбери Хрътката, както и дясната му ръка - раболепният Г-н Джинкс. Всеки жител има уникални задачи за изпълнение, но за някои те се оказват малко по-различни от предвидените. Независимо от това, героите научават за ценностите на приятелството и лоялността, докато вървят напред и си прекарват страхотно.
В един от епизодите, неконтролируема танцова лудост от 70-те години заразява Джелистоун, а Синди, Йоги и Бу-Бу трябва да обединят сили, за да я спрат. В друг епизод Йоги и Бу-Бу се измъкват от работа и отиват да се забавляват в стар, изоставен увеселителен парк, където група познати деца ги бъркат с чудовища.

През април Cartoonito ще ни покаже много забавни случки с обичани герои. „Алиса и Луис“ отново ще изследват интересните места в Страната на чудесата. А „Том и Джери“ ще ни позволят да се насладим на някои от най-веселите им предавания и филми. Междувременно сладките къртици от Къртичия град ще разкажат нови кратки истории в „Кърт: Червей и Коди“.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Алиса и Луис“ – Сезон 2
От 8 април – всеки ден от 16.30 ч.
С повторение в същия ден от 19.00 ч. и на следващия ден от 11.30 ч.

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества.
Като част от новите си приключения, Алиса среща двама новодошли в Страната на чудесата - щедър, но тромав крал (той е всичко, което кралицата не е) и Дина, племенницата на кралицата, която има обичлив, непокорен характер. Животът никога не е скучен за Алиса и Луис с тези двамата наоколо.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Обичаме Том и Джери!“
От 15 април – всеки ден от 08.00 до 10.00 ч.
Любовта витае във въздуха и трудно може да се отрече. Особено любовта към Том и Джери. Сега зрителите имат шанс да прекарат известно време с тях и Cartoonito, гледайки някои от любимите си предавания и филми с това забележително дуо.
Кой не знае за тези колоритни герои? Том и Джери несъмнено са едни от най-обичаните и интересни персонажи на анимационния свят. А сега малки и големи ще могат да се насладят отново на техните приключения в този специален маратон, наречен „Обичаме Том и Джери!“.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара