След атентата в Москва: Володимир Зеленски нарече Путин „подлец“!

След атентата в Москва: Володимир Зеленски нарече Путин „подлец“!

В коментар за нападението в „Крокус Сити Хол“ украинският държавен глава Володимир Зеленски обяви, че Владимир Путин се опитва да прехвърли отговорността за случилото се на „някой друг“.

„Те винаги имат едни и същи методи. Това вече се е случвало. И взривени къщи [в Москва и Рязан през 1999 г. – бел. ред.] имаше, и стрелби, и експлозии. И те винаги обвиняват другите“, заяви Зеленски, цитиран от Би Би Си.

„Вчера всичко това се случи, а този подлец Путин, вместо да се занимава с руските си граждани, да се обърне към тях, мълча 24 часа – мислеше как да пренесе това в Украйна. Всичко е абсолютно предвидимо“, категоричен бе украинският лидер.

Зеленски твърди, че „ако руснаците са готови да умрат мълчаливо в подобни инциденти и да не задават никакви въпроси на службите си за сигурност, Путин ще се опита да обърне не една такава ситуация в полза на личната си власт“.

Източник: Дарик

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара