Анастасия Гешева: „Всички ще гледат сглобката, аз пък каня да гледате Възраждане. Нали, по делата познаваме, не по приказките.“

Анастасия Гешева: „Всички ще гледат сглобката, аз пък каня да гледате Възраждане. Нали, по делата познаваме, не по приказките.“. Това написа една от най-четените и аргументирани коментатори в онлайн пространството Анастасия Гешева по повод политическата ситуация в старната и задаващите се избори.

Постоянно ме питат за Възраждане, заради които постоянно имам проблеми с техните фанатизирани почитатели, и под този пост ще имам проблеми.
Предстоящите събития, избори за парламент в България и за европарламент и особено, дай Боже, Възраждане да влязат в ЕП, ще се види истинското им лице. По-точно истинското лице на Костадин, защото Възраждане са авторитарна партия с култ към личността.
Фактически ситуацията е идеална за още по-добра видимост и светлина за това кой какъв е. Разбирам, че много хора смятат за светлина именно сегашното положение. Разбирам го отлично, както разбирам, че има същества, които считат мрака за светлина. Ми има такива, в Природата е. 🙂

Всички ще гледат сглобката, аз пък каня да гледате Възраждане. Нали, по делата познаваме, не по приказките.

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара