Санкция за подсказване лиши Ивана и Ивайло от победа в “Един за друг”

Закуска в леглото, достойна за истински принцеси, трябваше да приготвят мъжете в своето индивидуално изпитание в “Един за друг”. Петте двойки с най-добър резултат успяха да удвоят залозите си и значително да увеличат седмичните си бюджети. След нарушение на правилата от страна на футболиста Ивайло и неговата любима Ивана, инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир спечелиха първото място. Временното класиране оглавиха вечно усмихнатите Петър и Галена с бюджет от 6666 лева.

Предизвикателство за мъжете тази седмица постави кавалерите в ролята на романтични съпрузи, приготвящи закуска в леглото за своите дами. Всеки от тях трябваше да подреди десет продукти и ястия, предполагайки в какъв ред техните нежни половинки биха си хапнали всяко едно от тях. За допълнителна трудност джентълмените бяха вързани с два тренировъчни ластика, а през определен период от време леглата се отдалечаваха с по няколко метра. 

Най-добре със задачата се справиха Ивана и Ивайло, които отбелязаха 20 от 30 възможни точки. Поради нарушение на правилата и подсказване обаче, те бяха санкционирани с отнемане на половината от финалния им точков актив, което ги остави извън най-добрите пет двойки. На дъното на класацията останаха тежките ръце на закона във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян, които бяха направили и най-големия залог в играта тази седмица в размер на 2999 лева.

В утрешния епизод на най-позитивното любовно риалити жените ще се впуснат в поредната екстремна ситуация, която ще изпита страховете им, а на карта ще бъдат поставени сърцата и чувствата на техните партньори. Кой ще справи ще разберете в новия епизод на “Един за друг” в събота, 23 март, от 20:00 само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара