Кейт Мидълтън обяви, че е с рак

Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове.Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”.

Кейт изпрати положително послание, казвайки:

„Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден”.

Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

Кейт Мидълтън обяви, че е с рак

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза Мидълтън.

Кейт споделя, че сега семейството ѝ се нуждае от време и уединение. Принцесата добави: „Отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луи по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя”.

Премиерът на Великобритания Риши Сунак заяви, че Катрин е демонстрирала „огромна смелост” с изявлението си, пожелавайки ѝ „бързо възстановяване”.

Крал Чарлз III също бе диагностициран с рак, съобщиха от Бъкингамския дворец. Оттам споделят, че не е рак на простатата, но е открит по време на лечението му на уголемена простата. Видът на рака не е разкрит, но според изявление на двореца кралят е започнал лечение, припомня HristovHQ.

Източник: NOVA

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара