Духовният водач Садхгуру срещна смъртта, но й каза „не“!

Духовният водач Садхгуру срещна смъртта, но й каза „не“!

Духовният водач Садхгуру Джаги Васудев е бил изправен пред „животозастрашаваща“ спешна здравна ситуация и е претърпял мозъчна операция. Той се възстановява и здравословното му състояние е стабилно, казаха от фондацията му.

66-годишният Садгуру е претърпял множество кръвоизливи в мозъка, преди да бъде хоспитализиран поради силно главоболие. Тъй като ситуацията се влошила, се е наложила спешна мозъчна операция за облекчаване на кървенето в черепа, потвърдиха от ръководството на веригата болници Indraprastha Apollo.

Един от невролозите, участвал в животоспасяващата операция на духовния водач – д-р Винит Сури каза: „Преди няколко дни Садгуру претърпя мозъчна операция след животозастрашаващ кръвоизлив в мозъка. Садгуру се възстановява много добре и екипът от лекари, извършили операцията, казват, че състоянието му се подобряване над очакванията.“

Източник: Списание 8

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара