Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Костадин Костадинов побесня: „Атлантическият съвет е терористична организация“

К остадин Костадинов побесня: „Атлантическият съвет е терористична организация“. „Вчера в Москва имаше терористичен акт. Една ор...

„Вчера в Москва имаше терористичен акт. Една организация в България, наричаща се Атлантически съвет, изказва неприкрито задоволство от това. За мен това е достатъчно основание Атлантическия съвет да бъде обявен за терористична организация и забранен, а членовете му вкарани в затвора, където е мястото на терористите.“. Това обяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод публикация във Фейсбук профила на Атлантическия съвет в България.
В нея се призовава българските власти да отправят съболезнования само на близките на жертвите и руския народ, като цяло, но не и на държавните власти в Русия.

Иначе като всеки един нормален човек изказвам съчувствие на жертвите! Днес Възраждане ще изпрати официално съобщение до руското посолство, осъждащо терористичния акт, съобщи още Костадин Костадинов.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!