Костадин Костадинов побесня: „Атлантическият съвет е терористична организация“

„Вчера в Москва имаше терористичен акт. Една организация в България, наричаща се Атлантически съвет, изказва неприкрито задоволство от това. За мен това е достатъчно основание Атлантическия съвет да бъде обявен за терористична организация и забранен, а членовете му вкарани в затвора, където е мястото на терористите.“. Това обяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод публикация във Фейсбук профила на Атлантическия съвет в България.
В нея се призовава българските власти да отправят съболезнования само на близките на жертвите и руския народ, като цяло, но не и на държавните власти в Русия.

Иначе като всеки един нормален човек изказвам съчувствие на жертвите! Днес Възраждане ще изпрати официално съобщение до руското посолство, осъждащо терористичния акт, съобщи още Костадин Костадинов.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара