Малко момиченце преоткрива покойната си майка в нейната изгубена сестра близначка – в новия сериал „Скъпа мамо“ по bTV

Премиерният турски сериал тръгва на 28 март и ще се излъчва всеки делничен следобед от 16:00 ч.

Звездата от хитовия турски сериал „Намери ме“ Селин Сезгин се завръща в българския ефир с премиерната мелодрама „Скъпа мамо“ („Canım Annem“, 2022-2023 г.). Вълнуващата поредица, проследяваща трогателната история на 6-годишната Зейнеп, която преоткрива трагично загиналата си майка в нейната изгубена сестра близначка, стартира в четвъртък (28 март) от 16:00 ч. по bTV. Епизодите ще вървят всеки делничен следобед, като ще бъдат достъпни 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Невръстната Зейнеп губи майка си Джемре, след като тя загива в умишлено причинена автомобилна катастрофа. Малкото момиченце страда от рядък тип вродено сърдечно заболяване, което застрашава живота ѝ, и затова лекарите съветват близките ѝ да не ѝ съобщават скръбната вест. Непосредствено преди смъртта си Джемре е оклеветена несправедливо пред бащата на Зейнеп – Мурат, който избира да повярва на лъжите на користната си майка, че любимата му го е предала. Той взима решение да заблуди дъщеря си, че Джемре е заминала на далечно пътешествие, но не след дълго Зейнеп научава истината и се срива. Научавайки също, че Мурат планира да сключи брак с друга жена, избраница на баба ѝ Асуде, момиченцето получава сърдечна криза, която налага извършването на животоспасяваща операция.

Точно когато сърцето на Зейнеп е на път да спре, се случва истинско чудо… Неочаквано тя среща Назлъ – жена, която прилича досущ като майка ѝ. Вярвайки че Джемре се е завърнала, малкото момиченце я прегръща и я нарича „мамо“. Тъй като животът на детето е застрашен, Мурат предлага на Назлъ солидно парично възнаграждение, за да се преструва на Джемре, докато Зейнеп не порасне достатъчно и не се подложи на животоспасяващата сърдечна операция. Това, което никой обаче не знае, е, че Джемре и Назлъ всъщност са сестри близначки, разделени при раждането, и Назлъ неслучайно е дошла в дома на покойната си сестра…

Актьорите:
Главната роля в „Скъпа мамо“ е поверена на една от най-обичаните турски актриси – Селин Сезгин, позната на българските зрители с емблематичната си роля на Мелек в „Намери ме“. „Сюжетът на „Скъпа мамо“ ме грабна от пръв прочит – историята е изключително вълнуваща, увлекателна и същевременно трогателна, а развитието търпи непрекъснати обрати. Да изиграя двойна роля бе истинско предизвикателство за мен. Двете сестри – Джемре и Назлъ – имат свой собствен почерк – колкото са еднакви, толкова са и различни, но обединени от едно – безусловната майчина любов“, споделя в интервю тя.

В „Скъпа мамо“ Сезгин за втори път си партнира с Йозлем Саваш (Къймет от „Намери ме“), която отново влиза в отрицателна роля – този път на нейната екранна свекърва Асуде. В главната мъжка роля зрителите на bTV ще видят изгряващата звезда Ерол Гедик, а в тази на невръстната Зейнеп – Гедже Ъшък Демирел, която, напук на крехката си възраст, се превръща в любимка на зрителите в южната ни съседка с изключително убедителното си превъплъщение.

Не пропускайте премиерния турски сериал „Скъпа мамо“ – от 28 март, всеки делник от 16:00 ч. по bTV и онлайн на VOYO!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара